Eerste Kerstdag

Beleef 1e kerstdag in de Baarsjes

De dienst is op Eerste Kerstdag is een echte familie-dienst, alle generaties dragen bij; van kinderen tot ouderen. Er is veel muziek, een kinderverhaal en nog veel meer. Kortom de ideale manier om met z’n allen Kerst te vieren.

De geboorte van Jezus, lang geleden, heeft vandaag nog steeds grote impact. Daarom is het belangrijk dat wij deze kleine wonderlijke gebeurtenis elk jaar vieren, soms tegen alle stromingen in.

We beginnen eerste kerstdag om 10:00 uur.

Kom ook, je bent welkom!