Meedoen!

Meedoen in de Jeruzalemkerk kan op twee manieren, als belangstellende of als deelnemer.

Belangstellende
Als je regelmatig een dienst van de Jeruzalemkerk bezoekt of bijvoorbeeld deelneemt aan een kleine groep, kun je als belangstellende betrokken zijn bij de gemeente. Ook wie zich nog oriŽnteert op het christelijk geloof of de gemeente kan zich als belangstellende laten registreren. Je hoeft dan dus niet lid te worden van de kerk.

Deelnemer
Als deelnemer kies je voor actieve betrokkenheid. Je beschouwt de Jeruzalemkerk als je thuisgemeente waar je leerling van Jezus Christus wilt zijn. Binnen je mogelijkheden en met jouw gaven draag je bij aan het functioneren van de gemeente. Om deelnemer te worden volg je een introductiecursus, waar je informatie krijgt over de gang van zaken in de gemeente en haar visie.

Formulier - deelnameRegistreren?
Door het aanmeldingsformulier te downloaden en te verzenden kun je aangeven op welke manier jij mee wilt doen met de Jeruzalemkerk. Na registratie ontvang je wekelijks de infomail en kun je een abonnement nemen op het gemeenteblad Drieklank.

Meer informatie over meedoen