Op zoek

In alle openheid nadenken over de zin van het leven? Wil je meer weten over God en het christelijk geloof? De Jeruzalemkerk biedt verschillende mogelijkheden aan om jou te helpen bij je zoektocht.

Diensten op zondag
Bezoek eens een dienst! De zondagse diensten in de Jeruzalemkerk zijn ook toegankelijk en aansprekend voor mensen die zich oriŽnteren op het geloof. Enerzijds is de dienst de centrale samenkomst voor de gemeente, anderzijds streeft de Jeruzalemkerk er ook naar dat de samenkomsten inspirerend zijn voor hen die twijfelen of zich aan Ďhet beginí voelen staan.

Alphacursus
In alle openheid nadenken over de zin van het leven? Regelmatig start de Alphacursus. In deze kennismakingscursus over het christelijk geloof behandel je met een groep mensen vragen over onder andere Jezus, de Bijbel en bidden. Een aanrader voor iedereen die vrijblijvend meer wil weten over het christelijk geloof.

Waaromjezus.nl
Via de website www.waaromjezus.nl kun je een online cursus volgen over het christelijk geloof. Vier weken lang bestudeer je het cursusmateriaal en stel je vragen aan een persoonlijke e-coach.

Persoonlijk gesprek
Ben je op zoek en wil je graag jouw vragen stellen in een persoonlijk gesprek?
Neem contact op via opzoek@jeruzalem-kerk.nl