Geschreven door:
Op:
september 21, 2022
Deel:

Jezus inspireert al eeuwenlang mensen tot een leven van vertrouwen en hoop in een chaotische en angstige wereld. In deze cursus leer je zelf het soort leven ontdekken waartoe Jezus ons uitdaagt: een weg van liefde ondanks falen, van verrast worden door vernieuwing.

Deze cursus is voor iedereen! Je mag jezelf mag zijn en alles delen. Het is een plek waar je mag twijfelen. Waar je boven alles welkom bent. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

In zeven avonden krijg je zicht op de grote lijnen van het christelijk geloof en ontdek je wat de weg van Jezus vandaag kan betekenen. Samen met anderen lezen we bijbelverhalen, gaan we in gesprek en krijg je handreikingen om de weg van Jezus in de praktijk te ontdekken.

Voor meer info klik je hier.

Gerelateerd

Koor Luz | Najaarsconcert op zondag 19 november

Deur open & kaartverkoop vanaf 15:30 uur. Kaarten regulier € 10,00 4 t/m 16 jaar: € 5,00 Betalen aan de […]

ZOMERAVONDCONCERT - Gert van Hoef in reprise!

Op zaterdagavond 8 juli komt deze succesvolle organist, na een goed bezocht concert in de Jeruzalem kerk in 2018, opnieuw […]

Onderweg naar Pasen in de Goede Week

In deze week zijn er drie extra momenten om je voor te bereiden op het grote en onvoorstelbare feest van […]

Jeruzalemkerk Architecture in 360 degrees

https://360-architecture.com/jeruzalem-kerk/

Kaarsjes in de Baarsjes

Beste buurtgenoot, Op zaterdagavond 24 december, Kerstavond, is het eindelijk weer zover: Kaarsjes in de Baarsjes! Geniet – als vanouds […]