Hoopvol leven is een kennismakingscursus met het christelijk geloof. In deze cursus ontdek je in acht avonden wie Jezus is, welke weg hij wijst en hoe deze weg je kijk op het leven, op liefde en op hoop zou kunnen veranderen.

Ben je nieuwsgierig naar het christelijk geloof? Of ben je met dit geloof opgegroeid maar erin vastgelopen? Of loop je rond met allerlei geloofsvragen waarmee je niet verder komt? Overweeg dan mee te doen met Hoopvol leven. De cursus biedt ruimte voor jouw persoonlijke ontdekkingstocht inclusief je kritische vragen over het christelijk geloof. Alle meningen zijn welkom.

Hoop is
in staat zijn te zien
dat er licht is
ondanks
alle duisternis.

Desmond Tutu

We beginnen de avonden met een korte inleiding over een hoofdstuk uit het boek ‘Hoopvol leven: tafelgesprekken voor denkers’ van Gert-Jan Roest en gaan vervolgens het gesprek met elkaar aan. Zo ontdek je gaandeweg een leven van vertrouwen, waarin je je toelegt op liefde en waarin je steeds weer verrast wordt door vernieuwing en hoop.

Welkom op de volgende donderdagavonden: 6 oktober, 27 oktober, 17 november, 8 december (2022), 12 januari, 2 februari, 16 februari en 16 maart (2023)

We beginnen om 20:00 en ronden om 21:45 af.

Ken je iemand die interesse heeft, aarzel niet om dit bericht te delen.

Voor opgave en verdere informatie klik hier