Kaarsjes in de Baarsjes

Beleef Kaarsjes in de Baarsjes

Op 24 december om 20:00 uur ben je van harte welkom in de Jeruzalemkerk voor de jaarlijks terugkerende kerstnachtdienst voor alle mensen in De Baarsjes.Honderden sfeervolle kaarsjes, live muziek, oude en nieuwe kerstliederen

en een hoopvolle boodschap maken deze bijzondere Kerstavond compleet. Het gaat over God die echt contact met ons wil maken via het Kind van Bethlehem. En daarom zoeken wij - mensen overal vandaan - elkaar op om bij elkaar te zijn. Dát is waar Kerst over gaat: Echt contact maken. Een ander contact dan anders: in stilte en rust, van mens tot mens en zelfs van God tot mens. Bij Kaarsjes in de Baarsjes combineren we sfeer en gezelligheid met een goed verhaal en we mixen oude kerstliederen met muziek van nu. Je bent van harte uitgenodigd! Of je nu regelmatig in de kerk komt of niet, we ontmoeten elkaar bij het licht van talloze kaarsjes en na afloop op het Jan Maijenplein. Leuk je op de 24e te ontmoeten! Kom zoals je bent. En ervaar dit jaar een onvergetelijke Kerst. Want Kerst vier je niet alleen.

Kom ook, je bent welkom!