Geloven doe je niet alleen, daar heb je elkaar voor nodig.

In de Jeruzalemkerk zijn er verschillende kleine groepen van mensen die regelmatig bij elkaar komen. Vaak eten zij dan met elkaar, bespreken (bijbel)boeken, bidden met elkaar en zijn betrokken op elkaar in hun dagelijkse leven. We noemen dit: (huis)kringen.

Het aansluiten bij een kring is een mooie manier om je weg in de gemeente te vinden, en een klein groepje mensen beter te leren kennen. We raden het iedereen aan, zeker als je nieuw bent in onze gemeenschap!

Door het invullen van het onderstaande formulier, kan je aangeven dat je interesse hebt in het aansluiten bij een kring van de Jeruzalem kerk. Wij zullen dan graag samen met jou kijken naar welke kring het meest geschikt is voor je en waar je terrecht kan!

Hier kan je bijvoorbeeld aangeven als er bepaalde momenten in de week jou goed uitkomen, of juist niet. Ook als je een wens hebt voor een bepaalde leeftijd of levensfase voor jouw kring, kan je dat hier aangeven. Wij proberen hier – zover als mogelijk natuurlijk – rekening mee te houden.
Door akkoord te gaan met het verwerken van jouw persoonsgegevens door de Jeruzalem kerk, ga je akkoord met onze privacy verklaring.