‘Tijd voor elkaar’ is een cursus die wij specifiek aanbieden voor stellen. Door de cursus leer je elkaar beter kennen en ga je (weer) op zoek naar de verbinding, om jullie band sterker te maken. Of jullie nu pas twee jaar samen zijn, of al vijftig jaar, jullie zijn altijd welkom! De cursus is voor iedereen die wil werken aan en investeren in het behouden van een gezonde relatie. De cursus is gericht op het ontwikkelen van omgangsvormen met elkaar, waardoor je je relatie een leven lang gezond kan houden.

De cursus doen jullie echt samen als stel. Er wordt dus ook niet in groepsverband gewerkt, maar jullie gaan samen aan de slag. De cursus doe je wel tegelijk met andere stellen, maar het bespreken van de thema’s voer je altijd met z’n tweeën.

Iedere cursusavond begint met een heerlijk diner. De verdere avond kent veel afwisseling. Je luistert naar persoonlijke verhalen van cursusleiders en naar inleidingen, je bekijkt video en je gaat in gesprek met je partner. Ook krijg je uiteenlopende opdrachten die je samen uitvoert. Dit kan tot verrassende momenten leiden, waardoor je dichter tot elkaar komt.

De cursus wordt periodiek gegeven.

Neem contact op voor meer informatie en aanmelding.