Sinds de start van het nieuwe seizoen in 2023, maakt onze gemeente gebruikt van een app gemaakt door Donkey Mobile.

Deze app voor je mobiele telefoon is vindbaar in de Apple Appstore en de Google Playstore onder de naam: Jeruzalemkerk.

Via deze app verspreiden wij binnen onze gemeente nieuws over onze activiteiten, nieuws vanuit de kerkenraad, nieuws over de zondagse diensten, enz. De app is ook een makkelijke manier om met andere gemeenteleden in contact te komen. We delen ook met elkaar wat we meemaken en via deze app is het heel eenvoudig om groepjes aan te maken om elkaar ook buiten de zondagse diensten om te zien en met elkaar het geloof en het leven te delen. Dus hoe lang of hoe kort je ook bij onze gemeente betrokken bent; het is een heel goed idee om deze app te downloaden en jezelf aan te melden en zo betrokken te raken bij alles wat er in onze gemeente gebeurt!

Toegang tot de app is alleen te verkrijgen als je een profiel met voornaam, achternaam én een kloppende, persoonlijke profielfoto toevoegt. Als je vragen hebt over de werking van de app, of als je hulp wilt bij het opzetten van jouw persoonlijke profiel of instellingen, neem dan contact op met de beheerders van de app via een emailtje naar appbeheer@jeruzalem-kerk.nl.

In deze YouTube video is een korte gebruiksaanwijzing voor de app te zien: https://youtu.be/ZMZBZuXFAx0?si=7cjSoBLkKP3KXtUC

Tot ziens in de app! 😃