Ga je door een moeilijke periode? Ieder leven kent hoogte -en dieptepunten. Het is belangrijk dat je hier niet alleen doorheen gaat, maar hier met mensen over spreekt. Wij willen jou een luisterend oor bieden in de vorm van persoonlijke gesprekken.

Vanuit de Jeruzalemkerk bieden wij individueel pastoraat. Dit staat voor een individueel gesprek dat plaats kan vinden in jouw huis, in een ruimte in de kerk of via (beeld)bellen. Je kunt hierin zelf aangeven wat jij fijn vindt. Deze gesprekken kunnen gaan over levensvragen, relatieproblemen, het geloof, twijfel, onzekerheid, angsten, depressieve gevoelens, ziekte en rouw. De leden van het pastoraal team zullen altijd vertrouwelijk omgaan met wat jij vertelt.

Gerdien Boerhout is de coördinator van het pastoraat en kan jou helpen om de juiste gesprekspartner binnen het pastoraal team te vinden. Neem contact met haar op.