Het bekendste christelijke feest, wat over de hele wereld wordt gevierd. In de koude en donkere wintermaanden is het de ideale tijd om als familie en vrienden bij elkaar te zijn. Cadeautjes, kaarsjes aansteken, een kerstboom… Voor ons heeft Kerst een grotere betekenis, namelijk de komst van Jezus Christus naar onze aarde. Daarom vieren wij met Kerst de komst van Jezus Christus op aarde.

Adventstijd

Dit vieren begint al met het toeleven naar Kerst. De vier weken voor Kerst noemen we de adventstijd. Er is elke zondag een adventsdienst waarin de adventskaarsen worden aangestoken.

Kaarsjes in de Baarsjes

Op kerstavond komen wij samen in de Jeruzalemkerk voor de Kerstnachtdienst voor alle mensen in de Baarsjes. Honderden sfeervolle kaarsjes, livemuziek, oude en nieuwe kerstliederen en een hoopvolle boodschap maken deze bijzondere kerstavond compleet. Kom zoals je bent en ervaar dit jaar een onvergetelijke kerst. Kom ook, je bent welkom!  

Eerste kerstdag

Op eerste kerstdag komen we allemaal samen in de kerk om de geboorte van Jezus te vieren. Een feestelijke viering voor het hele gezin! De kinderen krijgen een bijzondere rol in het kerstverhaal.